Dienstverlening en IT

In de (informatie) dienstverlening
moet het om techniek, mens én organisatie draaien


Bij bedrijven in de (informatie)dienstverlening draait kwaliteit en succes vaak om de kwaliteit van informatie. Tijdig, juist én volledig. De focus ligt daarbij op de beste IT-omgeving. En dat terwijl mens en organisatie vaak net zo belangrijk zijn voor het waarborgen van de kwaliteit van je dienstverlening.  

In de continue stroom van vernieuwing en verandering in de (informatie)dienstverlening zijn creativiteit, servicegerichtheid en agility kritische succesfactoren. Daarbij lijken certificering en compliance wel haast antieke begrippen. En toch komen steeds meer scale ups tot de ontdekking dat stabiliteit en borging essentieel zijn om succesformules niet verloren te laten gaan.   

QVOX leidt vele organisatie in de marketing en onderzoeksbrancheIT-dienstverleningsoftware ontwikkeling en andere dienstverlenende en logistieke organisaties naar een gecertificeerde bedrijfsvoeringJuist wanneer je flexibel wil blijven werken, vernieuwing wil omarmen maar wél je kwaliteitstandaard hoog moet houden kun je niet zonder de borging van een managementsysteemOnze specialisten helpen je bij het realiseren van een vernieuwingsproces, Management of Change, zodat jij niet voor organisatorische verrassingen komt te staan terwijl je volop investeert in innovatie om jouw dienstverlening te verbeteren 

Veiligheid en vertrouwen als basis

Kwaliteit binnen de IT draait grotendeels om veiligheid en vertrouwen: verlies je geen data en heb jij je vertrouwelijkheid goed geregeld? De mate waarin cybercriminaliteit plaatsvindt groeit steeds harder en uit onderzoek is gebleken dat hackers al zo’n drie tot zes maanden actief zijn in jouw software nog voordat ze daadwerkelijk schade aanrichten. Belangrijk is dus het aangaan van de juiste samenwerkingen en contracten zodat je écht goed voorbereid bent op iets wat bijna onvermijdelijk lijkt. 

Blueprint Cyber Security

Er is zo ontzettend veel informatie te vinden over cybercriminaliteit. Wat is nou wel of niet belangrijk? Waarom zou je volop investeren in Multi-Factor Authenticatie, encryptie, back-ups en recovery? Risico’s afvangen is niet jouw core business. Daarom werkt QVOX met Blueprint Cyber Security. Het cybersecuritybureau dat op het gebied van cyberrisico's identificeert, beschermt, detecteert, reageert en herstelt.

Normen, eisen en standaard frames