Nieuwe samenwerking D.A.G.S. en QVOX

01-03-2024 12:00

D.A.G.S. (Van Dorp Advies Gevaarlijke Stoffen) is sinds 2015 een gevestigde naam op het gebied van gevaarlijke stoffen. In verband met gezondheidsomstandigheden heeft Aad van Dorp, eigenaar van D.A.G.S., besloten zijn werkzaamheden af te bouwen. Na zorgvuldig overleg hebben Aad van Dorp en Marcel Vos, eigenaar van QVOX, geconcludeerd dat QVOX kwaliteit en continuïteit kan bieden voor klanten van D.A.G.S.. Per 1 februari 2024 heeft QVOX de activiteiten van D.A.G.S. overgenomen. Aad zich verbindt aan QVOX en zal betrokken blijven bij de dienstverlening.

Over D.A.G.S.

Van Dorp Advies Gevaarlijke Stoffen (D.A.G.S.) ondersteunt sinds 2015 organisaties op het gebied van training en advies met betrekking tot gevaarlijke stoffen. Aad verzorgt voor tientallen organisaties de rol van Veiligheidsadviseur en hij heeft jarenlange ervaring in het opstellen van meertalige veiligheidsinformatiebladen (MSDS) die voldoen aan internationale wetgeving.

Over QVOX

QVOX is opgericht in 1996, heeft 40 medewerkers en opereert in heel Nederland en daarbuiten. Advies en training met betrekking tot gevaarlijke stoffen is een van de specialisaties van QVOX. Advies en Opleidingen Kloosterman (AOK) in Goes, een bekend advies- en opleidingsbedrijf voor gevaarlijke stoffen in Zuid-West Nederland, is sinds 2021 onderdeel van QVOX. Door de uitbreiding met D.A.G.S. versterkt QVOX de positie in Midden en West-Nederland en zijn wij in staat onze dienstverlening verder te optimaliseren.

QVOX heeft als missie om betrouwbaarheid, duurzaamheid en toekomstkracht van organisaties zichtbaar maken via compliance en certificering. Certificeringsnormen, wetgeving en stakeholdereisen hoeven niet als bedreigingen te worden gezien, maar kunnen juist kansen zijn. Organisaties die hier actief mee aan de slag gaan en het integreren in de bedrijfsvoering zijn beter voorbereid op risico’s en externe veranderingen. QVOX ondersteunt daarbij met advies en opleiding op het gebied van kwaliteit, veiligheid & gezondheid, duurzaamheid & milieu, informatiebeveiliging en privacy.

QVOX is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Committed to Compliance and Certification

Voldoe aan geldende wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gezondheid van medewerkers, milieu en duurzaamheid en informatiebeveiliging.

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons