Accountmanager opleidingen

Ben jij die accountmanager die energie krijgt van het opbouwen en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties? Wij zoeken een accountmanager die het commerciële gezicht wordt van opleidingentak van QVOX die we komende jaren verder gaan ontwikkelen.

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. We helpen onze klanten met raad en daad op het gebied van certificering en compliance. AOK is onze Business Unit die opleidingen verzorgt voor klanten op het gebied van (vervoer van) gevaarlijke stoffen, afvalstoffen, Arbo/veiligheid en gasmetingen. Klanten zijn o.a. transportbedrijven, afvalinzamelaars en – verwerkers en gemeentes.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelstellingen. Wet- en regelgeving op het gebied van gevaarlijke stoffen en veiligheid stelt steeds meer eisen aan bedrijven en overheden. Hierin ligt de kans voor jou om je te steeds verder te ontwikkelen als adviseur en gesprekspartner voor klanten en je hierin te onderscheiden.

Wat ga je doen?

  • Samen met de directie bepaal je het jaarlijks verkoopplan en doelstellingen.
  • Je achterhaalt wie de beslissingsnemers zijn bij potentiële klanten en benadert deze actief.
  • Je achterhaalt wat de klantvraag en speelt hier feilloos op in.
  • Je presenteert binnen de afgesproken deadline de offerte aan de klant.
  • Je volgt offertes op.
  • Je houdt het CRM systeem up to date zodat voor je collega's alle informatie beschikbaar is.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant tijdens het offertetraject op een manier waarop de klant zich gezien en begrepen voelt.

Wat bieden wij?

Certificering en compliance saai? In tegendeel. Werken bij AOK QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. De sfeer is die ons kenmerkt is  dat er volop ruimte is voor eigen initiatief en dat je verantwoordelijkheid krijgt. Maar ook dat we aandacht voor elkaar hebben en dat er een open cultuur heerst.  We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus we bieden ruimte voor eigen regie en een goede werk- en privé balans is voor ons vanzelfsprekend.

We bieden een prima salaris tussen de € 2.488 en € 4.313 en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring in een B2B bedrijf of instelling.
  • Je haalt energie uit het binnenhalen van nieuwe klanten.

Enthousiast?

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of [email protected]. We zien uit naar jouw reactie!

Meer weten?
Meer weten?
Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122