Adviseur Kwaliteit Arbo Milieu - Techniek

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als adviseur bij diverse klanten voornamelijk in technische sectoren, of wil je hierin juist een start maken? Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Als adviseur ondersteun je klanten met raad en daad bij het voldoen aan wensen en verwachtingen van hun belanghebbenden (compliance) en de uitvoering van certificeringtrajecten. Een belangrijke branche waarin we actief zijn is de techniek. Jouw klanten variëren van installatiebedrijven, tot productiebedrijven en aannemers. Het is belangrijk dat jij de taal spreekt van de mensen op de werkvloer maar ook de uitdagingen kent waarmee management en directie maken hebben. We leiden je op tot volwaardig adviseur en geven je de mogelijkheid je op termijn verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement of een inhoudelijk specialisme.

Wie ben jij?

 • Je denkt en werkt op HBO niveau, wat je hebt verkregen via een opleiding (zoals IVK en bedrijfskunde) of door werk- en levenservaring na minimaal je MBO- opleiding (minimaal niveau 4).
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een technische branche zoals bouw, installatie of industrie en kent de gebruiken.
 • Je hebt een klantgerichte instelling, maar weet ook eigen doelen te stellen en grenzen te bewaken.
 • Je wilt zelf het verschil maken bij bedrijven, maar daarbij ook samenwerken met collega's binnen QVOX.

QVOX

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. We helpen onze klanten met raad en daad op het gebied van certificering en compliance. Voor jou betekent dit dat je dagelijks bezig bent met actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. Klanten waarderen ons vermogen om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen. QVOX is Great Place To Work Certified.

Wat ga je doen?

 • Je zet managementsystemen op door het toepassen van systemen en formats. Denk hierbij aan bouw en installatienormen zoals BRL 100, BRL 6000 en VCA, maar ook aan het uitvoeren van een ARBO RIE, Safety Culture Ladder en ISO 9001.
 • Je voert interne audits uit en informeert de directie van bedrijven over de stand van zaken. Ook denk je mee over verbeteringen in de bedrijfsvoering.
 • Je voert risicoanalyses uit en adviseert over maatregelen die daar uit voortvloeien.
 • Je gaat met de klant in gesprek over eisen van belanghebbenden, wet- en regelgeving en de toepassing hiervan voor de klant.
 • Je organiseert en begeleidt certificeringsaudits en verzorgt de opvolging van acties die hieruit voortvloeien.
 • Je stelt in samenwerking met de binnendienst jaarplannen op bij jouw opdrachtgevers en voert die ook samen uit.
 • Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met de klant.
 • Je werkt samen met collega's van de QVOX binnendienst, andere adviseurs en projectmanagers.

Wat bieden wij?

Certificering en compliance saai? In tegendeel. Werken bij QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. De sfeer is die ons kenmerkt is dat er volop ruimte is voor eigen initiatief en dat je verantwoordelijkheid krijgt. Maar ook dat we aandacht voor elkaar hebben en dat er een open cultuur heerst. We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus we bieden ruimte voor eigen regie en een goede werk- en privé balans is voor ons vanzelfsprekend.

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 2.874 en € 4.529 en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.

Meer weten?
Meer weten?
Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122