Adviseur Kwaliteit en Veiligheid - Zorg

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals kwaliteit en veiligheid? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als adviseur bij diverse klanten voornamelijk in de gezondheidszorg, of wil je hierin juist een start maken? Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Als adviseur ondersteun je klanten met raad en daad bij de uitvoering van certificeringtrajecten. Een belangrijke branche waarin we actief zijn is de zorgsector. Jouw klanten variëren van kleine zorgorganisaties tot klinieken. Het is belangrijk dat jij de taal spreekt van de mensen op de werkvloer maar ook de uitdagingen kent waarmee management en bestuur te maken hebben. We leiden je op tot volwaardig adviseur en geven je de mogelijkheid je op termijn verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement of een inhoudelijk specialisme.

Wie ben jij?

 • Je denkt en werkt op HBO niveau, wat je hebt verkregen via opleiding (zoals een medisch opleiding of bedrijfskunde) of door opleiding en levenservaring na minimaal je HAVO/MBO4 of VWO opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in de zorgsector en kent de gebruiken.
 • Je hebt een klantgerichte instelling, maar weet ook eigen doelen te stellen en grenzen te bewaken.
 • Je wilt zelf het verschil maken bij organisaties, maar daarbij ook samenwerken met collega's binnen QVOX.

Wie is QVOX?

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. We helpen onze klanten met raad en daad op het gebied van certificering en compliance. Voor jou betekent dit dat je dagelijks bezig bent met actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. Klanten waarderen ons vermogen om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen. QVOX is Great Place To Work Certified.

Wat ga je doen?

 • Je zet managementsystemen op door het toepassen van systemen en formats. Denk hierbij aan kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001, HKZ, ZKN, EN 15224. Maar denk ook aan de verschillende inspectiekaders van IGJ.
 • Je voert interne audits uit en informeert management en bestuur over de stand van zaken. Ook denk je mee over verbeteringen in de bedrijfsvoering.
 • Je voert risicoanalyses uit en adviseert over maatregelen die daar uit voortvloeien.
 • Je gaat met de opdrachtgever in gesprek over eisen van belanghebbenden, wet- en regelgeving en de toepassing hiervan voor de klant.
 • Je organiseert en begeleidt certificeringsaudits en verzorgt de opvolging van acties die hieruit voortvloeien.
 • Je stelt in samenwerking met de binnendienst jaarplannen op bij jouw opdrachtgevers en voert die ook samen uit.
 • Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met de klant.
 • Je werkt samen met collega's van de QVOX binnendienst, andere adviseurs en projectmanagers.

Wat bieden wij?

Certificering en compliance saai? In tegendeel. Werken bij QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. De sfeer is die ons kenmerkt is dat er volop ruimte is voor eigen initiatief en dat je verantwoordelijkheid krijgt. Maar ook dat we aandacht voor elkaar hebben en dat er een open cultuur heerst. We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus we bieden ruimte voor eigen regie en een goede werk- en privé balans is voor ons vanzelfsprekend.

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 2.874 en € 4.529 en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.

Meer weten?
Meer weten?
Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122