Adviseur Zorg (startend of ervaren)

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? En wil je jouw kennis en ervaring inzetten als adviseur bij diverse klanten, voornamelijk in zorg en welzijn. Dan ben je bij ons op de juiste plaats! 

Als adviseur Zorg ondersteun je klanten voornamelijk in de uitvoering van certificeringstrajecten. Jouw klanten variëren van kleine organisaties voor woonbegeleiding tot klinieken, apotheken en ziekenhuizen. Het is dus belangrijk dat jij de taal spreekt van zorgverleners, de uitdagingen kent waarmee managers in de zorg te maken hebben en je kunt verplaatsen in zorgvragers. We leiden je op tot volwaardig adviseur en geven je de mogelijkheid je op termijn verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement of een inhoudelijk specialisme.

We zoeken iemand die opereert vanuit Midden Nederland. Dus verantwoordelijkheid en eigen regie zijn belangrijk. 

Wat ga je doen?

 • Je onderhoudt managementsystemen door het toepassen van de juiste formats.
 • Je voert audits uit op basis van de toepasselijke normen.
 • Je voert risicoanalyses uit en adviseert over maatregelen die daar uit voortvloeien.
 • Je gaat met de klant in gesprek over wet- en regelgeving.
 • Je organiseert en begeleidt externe audits en verzorgt de opvolging van acties die hieruit voortvloeien.
 • Je onderhoudt jaarplannen en voert deze uit op basis van het gekozen van managementsysteem.
 • Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met de klant.

Wat bieden wij?

Certificering en compliance saai? In tegendeel! Werken bij QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen initiatief, aandacht voor elkaar en een open cultuur. We vinden ons werk leuk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Dus, een goede werk- en privé balans is vanzelfsprekend! 

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 2.700 en 3.700 en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  Je hebt enkele jaren werkervaring in zorg en welzijn.
  Je hebt een klantgerichte instelling en spreekt de taal van medewerkers en management in de zorg.

Enthousiast geworden?

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of mail ons via [email protected]. Nog sneller solliciteren? Dat kan via de button 'solliciteer direct' bovenaan de pagina. We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.