Adviseur Zorg & Welzijn

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als adviseur bij diverse klanten in de zorgsector? Dan ben je bij QVOX op de juiste plaats.

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. We helpen onze klanten met raad en daad op het gebied van certificering en compliance. Voor jou betekent dit dat je dagelijks bezig bent met actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy bij klanten in Zorg en Welzijn. Klanten waarderen ons vermogen om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen

Als adviseur ondersteun je klanten in de uitvoering van certificeringstrajecten. We hebben onze dienstverlening bewezen in de zorgsector, waar jij aan de slag gaat. Jouw klanten zijn organisaties voor woonbegeleiding, maar ook klinieken, apotheken en ziekenhuizen. Het is dus belangrijk dat jij de taal spreekt van zorgverleners, de uitdagingen kent waarmee managers in de zorg te maken hebben en je kunt verplaatsen in de zorgbehoeften. We leiden je op tot volwaardig adviseur en geven je de mogelijkheid je op termijn verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement of een inhoudelijk specialisme.  

Wat ga je doen?

  • Je zet managementsystemen aan de hand van bestaande systemen en formats.
  • Je richt de basis van het auditproces in en voert dit uit o.b.v. toepasselijke normen.
  • Je voert risicoanalyses uit en adviseert over maatregelen die daar uit voortvloeien.
  • Je gaat met de klant in gesprek over wet- en regelgeving en de toepassing hiervan voor de klant.
  • Je organiseert en begeleidt certificeringsaudits en verzorgt de opvolging van acties die hieruit voortvloeien.
  • Je stelt jaarplannen op. 
  • Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met de klant.

Wat bieden wij? 

Certificering en compliance saai? In tegendeel! Werken bij QVOX betekent dat je het verschil maakt bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je te ontwikkelen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, hebben aandacht voor elkaar en er heerst een open en informele cultuur. We zijn trots op ons werk maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus, er is ruimte voor eigen regie en natuurlijk een goede werk- privé balans. 

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 3.300 en 4.300 en je krijgt een leaseauto. Onze overige arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe tijdens het sollicitatieproces. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of universitaire studie afgerond.
  • Je hebt brede ervaring in zorg en welzijn, opgedaan in verschillende functies en/of instellingen.
  • Je hebt een klantgerichte instelling en goede adviesvaardigheden.

Enthousiast?

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of mail naar [email protected] met de titel van de vacature in het onderwerp. Je kunt ook snel reageren via de knop ‘Solliciteer direct’. We kijken uit naar jouw reactie!

Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.