Consultant Quality, Health, Safety and Environment

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als consultant Quality, Health, Safety and Environment (QHSE) bij diverse klanten? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. 

Als consultant QHSE ondersteun je klanten met raad en daad bij de uitvoering van certificeringtrajecten. De ene dag zit je aan tafel met de eigenaar van een kleine onderneming, de volgende dag bij de beleidsadviseur van een bedrijf met meerdere vestigingen. Het is dus belangrijk dat je je kunt aanpassen en de juiste snaar weet te raken in verschillende situaties. We geven je daarnaast de mogelijkheid je op termijn verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement of een inhoudelijk specialisme.  

Wat ga je doen?

  • Je zet managementsystemen aan de hand van bestaande systemen en formats.
  • Je richt de basis van het auditproces in en voert dit uit o.b.v. toepasselijke normen.
  • Je voert risicoanalyses uit en adviseert over maatregelen die daar uit voortvloeien.
  • Je gaat met de klant in gesprek over wet- en regelgeving en de toepassing hiervan voor de klant.
  • Je organiseert en begeleidt certificeringsaudits en verzorgt de opvolging van acties die hieruit voortvloeien.
  • Je stelt jaarplannen op. 
  • Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met de klant.

Wat bieden wij?

Werken bij QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. Bij ons is er volop ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We hebben aandacht voor elkaar en er is een open en informele cultuur. We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus bieden we ruimte voor eigen regie en een goede werk- en privé balans is voor ons vanzelfsprekend.

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 3.500 en 4.300 en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Over onze overige arbeidsvoorwaarden vertellen we je graag meer tijdens het sollicitatieproces. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of universitaire studie afgerond.
  • Je hebt minimaal 5 jaar brede werkervaring opgedaan (qua branche en bedrijfsomvang)
  • Je hebt een klantgerichte instelling en goede adviesvaardigheden.

Enthousiast?

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of mail naar [email protected] met de titel van de vacature in het onderwerp. Je kunt ook snel reageren via de knop ‘Solliciteer direct’. We kijken uit naar jouw reactie!

Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.