Manager Digitale Innovatie en Transformatie

Heb jij het in je om als manager digitale innovatie en transformatie actief bij te dragen aan de optimalisatie van onze processen én het creëren van meerwaarde in efficiency, data-analyse en online samenwerking? En ontwikkel jij samen met collega’s nieuwe vormen van onlinedienstverlening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. Klanten waarderen ons vermogen om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen. In deze functie ben je de kartrekker op het gebied van digitale innovatie en heb je alle vrijheid om de functie vorm te geven en resultaten te boeken. 

Wat ga je doen? 

  • Je ontwikkelt een heldere visie op digitale transformatie op basis van eigen analyse van de markt en van interne processen en stelt op basis hiervan duidelijke doelen en ontwerpt businessmodellen.  
  • Je inventariseert en analyseert bestaande operationele en bedrijfsondersteunende processen. Je signaleert best practises, bottelnecks en verbeterkansen en realiseert met behulp van bestaande of nieuwe applicaties of tools structurele verbeteringen en zorgt dat deze worden geborgd.  
  • Je ontwerpt in nauwe samenwerking met management en medewerkers vormen van dienstverlening waarin digitale innovaties duidelijke meerwaarde bieden aan klanten en medewerkers. 
  • Je leidt projecten op het gebied van digitalisering en bent verantwoordelijk voor de realisatie binnen afgesproken budget en tijd.  
  • Je begeleidt de hele organisatie bij de digitale transformatie door draagvlak te creëren bij medewerkers, leveranciers en klanten.  
  • Je maakt kennis beschikbaar voor medewerkers door het gestructureerd verzamelen, analyseren en delen van data en kennis. 

Wat bieden wij? 

Een goede werk- en privébalans vinden we net als jij belangrijk. Naast goede arbeidsvoorwaarden natuurlijk. We betalen een prima salaris tussen de €4.700 en €6.100. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.  

De cultuur die ons kenmerkt is dat we oprechte aandacht hebben voor elkaar en voor onze klanten. We kiezen altijd voor inhoud en zaken die ertoe doen en bieden daarin volop ruimte voor eigen initiatief. Zo maken we het verschil. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een HBO of universitaire studie afgerond richting bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of vergelijkbare richting. 
  • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring in het vakgebied van digitale innovatie en 3 jaar managementervaring (resultaat en budgetverantwoordelijkheid). 
  • Je bent een kei in het creëren van enthousiasme voor jouw visie en plannen bij diverse stakeholders. Zoals medewerkers, klanten en (IT) partners. 
  • Je ruime ervaring met ERP-systemen (Afas) en low-code en no-code platforms.  

Enthousiast? 

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of via [email protected]. Nog sneller is het om direct te reageren via de knop ‘Solliciteer direct’. We kijken uit naar jouw reactie! 

Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.