Opleidingsadviseur

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. Het gedrag van medewerkers is een belangrijke factor hierin. Daarom is training een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening. Als opleidingsadviseur ontwikkel je uiteenlopende opleidingen. Soms volledig op maat gemaakt voor klanten dan weer als standaardoplossing als onderdeel van een brede dienstverlening.

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. Het gedrag van medewerkers is een belangrijke factor hierin. Daarom is training een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening. Als opleidingsadviseur ontwikkel je uiteenlopende opleidingen. Soms volledig op maat gemaakt voor klanten, dan weer als standaardoplossing als onderdeel van onze dienstverlening.

Wat ga je doen

 • Je inventariseert trainingsbehoeften, zowel intern als bij klanten.
 • Je formuleert per training de doelgroep en doelstellingen.
 • Je bepaalt per training welke vorm(en) het beste aansluiten bij leerdoelen, doelgroep en de wens van de klant. (eLearning, Gaming, VR, Classroom, Blened).
 • Je bepaalt de opbouw van je trainingen en schrijft op basis hiervan trainingsscripts. 
 • In samenwerking met collega's bepaal je de inhoud van training en eventuele examens.
 • Je zorgt voor een aantrekkelijke leerervaring die past bij de doelgroep. 
 • Je bereidt trainers en adviseurs voor op het geven van trainingen en geeft deze ook zelf.
 • Je beheert het Learning Management System (LMS). 

Wat bieden wij?

Werken bij QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. Bij ons is er volop ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We hebben aandacht voor elkaar en er is een open en informele cultuur. We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus bieden we ruimte voor eigen regie en een goede werk- en privé balans is voor ons vanzelfsprekend.

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 3.300 en €4.500 en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Over onze overige arbeidsvoorwaarden vertellen we je graag meer tijdens het sollicitatieproces. 

 Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo of universitaire studie afgerond richting opleidingskunde of iets vergelijkbaar.
 • Je hebt een minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van trainingen in diverse vormen.
 • Je hebt een klantgerichte instelling.

Enthousiast?

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of mail naar [email protected] met de titel van de vacature in het onderwerp. Je kunt ook snel reageren via de knop ‘Solliciteer direct’. We kijken uit naar jouw reactie!

Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.