Projectleider/Senior Adviseur

Heb jij het in je om als projectleider en senior adviseur organisaties en collega’s verder te helpen met jouw kennis en ervaring? Ga je voor inhoud en samenwerking en help je klanten daarmee naar een volgend volwassenheidsniveau op het gebied van compliance en certificering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als projectleider en senior adviseur ondersteun je, samen met jouw team, klanten bij het uitvoeren van certificeringstrajecten op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid privacy en veiligheid. 

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. Klanten waarderen ons vermogen om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen. Voor jou betekent dit dat je je binnen je vakgebied voortdurend ontwikkelt, kennis opdoet en verder specialiseert. 

Wat ga je doen? 

  • Je inventariseert processen bij de klant en geeft advies over de structuur en inrichting van managementsystemen.
  • Je brengt complexiteit in managementsystemen en processen terug tot eenvoud en gaat hierover proactief in gesprek met het management en de certificerende instantie.
  • Je bewaakt de voortgang van projecten zodat de gestelde doelen worden behaald binnen de afgesproken tijdsplanning en budget.  
  • Je begeleidt en inspireert (junior) adviseurs om samen door te ontwikkelen, bijvoorbeeld in projectmatig werken. En je leert hen omgaan met meervoudige/complexe implementatieprojecten. 
  • Je geeft advies en implementeert samen met (junior) adviseurs interne auditprocessen en -structuren op basis van normen. 
  • Je maakt geïntegreerde risicoanalyses passend binnen de context van de klant en adviseert over nieuwe risicobeoordelingsmethoden.  
  • Je signaleert risico's o.b.v. wetgeving en ontwikkelingen en schakelt waar nodig collega’s in. 

Wat bieden wij? 

Een goede werk- en privébalans vinden we net als jij belangrijk. Naast goede arbeidsvoorwaarden natuurlijk! We betalen een prima salaris tussen de €4.500 en €5.100 en je krijgt de beschikking over een leaseauto of een royaal mobiliteitsbudget. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.  

De cultuur die ons kenmerkt is dat we oprechte aandacht hebben voor elkaar en voor onze klanten. We kiezen altijd voor inhoud en zaken die er toe doen en bieden daarin volop ruimte voor eigen initiatief. Zo maken onze adviseurs het verschil. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een HBO of universitaire studie afgerond. 
  • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring als adviseur, consultant, projectleider of programmamanager. 
  • Je vertrouwt op eigen kunnen en houd het doel voor ogen, ook (juist) in onbekende situaties. 

Enthousiast? 

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of via [email protected]. Nog sneller is het om direct te reageren via de knop ‘Solliciteer direct’. We kijken uit naar jouw reactie! 

Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.