(Senior) Adviseur

Ben jij als professional op zoek is naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? En ben jij op het punt in je carrière beland dat je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als adviseur bij diverse klanten? Dat ben je bij ons op de juiste plaats.

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. We helpen onze klanten met raad en daad op het gebied van certificering en compliance. Voor jou betekent dit dat je dagelijks bezig bent met actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. Klanten waarderen ons vermogen om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen

Als adviseur ondersteun je klanten met raad en daad bij de uitvoering van certificeringtrajecten. Door de grote diversiteit van klanten qua grootte en branche, kunnen we jouw klantenportefeuille afstemmen op jouw wensen, kennis en ervaring. We leiden je op tot volwaardig adviseur en geven je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement of specialist.  

Wat ga je doen?

  • Je zet managementsystemen op door het toepassen van systemen en formats.
  • Je richt de basis van het auditproces in en voert dit uit o.b.v. toepasselijke normen.
  • Je voert op risicoanalyses uit en adviseert over maatregelen die daar uit voortvloeien.
  • Je gaat met de klant in gesprek over wet en regelgeving en de toepassing hiervan voor de klant.
  • Je organiseert en begeleidt certificeringsaudits en verzorgt de opvolging van acties die hieruit voortvloeien.
  • Je stelt jaarplannen op bij het gekozen van managementsysteem.
  • Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met de klant

Wat bieden wij?

Certificering en compliance saai? In tegendeel. Werken bij QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. De sfeer is die ons kenmerkt is dat er volop ruimte is voor eigen initiatief en dat je verantwoordelijkheid krijgt. Maar ook dat we aandacht voor elkaar hebben en dat er een open cultuur heerst.  We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus we bieden ruimte voor eigen regie en een goede werk- en privé balans is voor ons vanzelfsprekend.

We bieden een prima salaris tussen de € 2.737,- en € 4.313,- en krijg je de beschikking over een leaseauto die je ook privé mag gebruiken. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of universitaire studie afgerond richting bedrijfskunde, management of vergelijkbaar.
  • Je hebt een aantal jaar ervaring op het gebied van certificering en compliance
  • Je hebt een klantgerichte instelling en goede adviesvaardigheden.

Enthousiast?

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of [email protected]. Nog sneller is het om direct te reageren via de knop ‘Solliciteer direct’. We zien uit naar jouw reactie!

 

Meer weten?
Meer weten?
Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122