Onze vacatures
Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen op onze website? Wij nemen gedreven professionals vol passie voor ondernemerschap, compliance en certificering graag op in ons team van experts. Kies je voor QVOX? Dan kies je voor avontuur, vrijheid en persoonlijke groei. Klik op de onderstaande knop, solliciteer direct en wie weet ben jij onze volgende match. 

 

Bekijken
Adviseur Kwaliteit Arbo Milieu - Techniek

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als adviseur bij diverse klanten voornamelijk in technische sectoren, of wil je hierin juist een start maken? Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

28-40 uur
Landelijk
Bekijken
Adviseur Kwaliteit en Veiligheid - Zorg

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals kwaliteit en veiligheid? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als adviseur bij diverse klanten voornamelijk in de gezondheidszorg, of wil je hierin juist een start maken? Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

28-40 uur
Landelijk
Bekijken
Over QVOX
Certificering en compliance saai? In tegendeel. Wij zijn QVOX. We adviseren onze klanten met raad en met op het gebied van belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. Klanten waarderen onze deskundigheid om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen.

Jouw commitment en verantwoordelijkheid maakt het verschil. Nieuwsgierigheid en durf om zaken ter discussie stellen, lef tonen, ook als je niet precies weet wat de dag gaat brengen. Die ruimte bieden wij jou. Door diversiteit in jouw klantenportefeuille blijft je werk afwisselend en blijf je steeds ontwikkelen. Altijd kun je rekenen de binding met je collega’s en met klanten. Samenwerken in vertrouwen, dat kenmerkt onze cultuur.

Over QVOX
In 4 stappen het sollicatieproces
Interessante vacature?
Interessante vacature?
Zie je een interessante vacature? Neem dan contact op of solliciteer direct.
Snel duidelijkheid
Snel duidelijkheid
We houden van duidelijkheid, daarom krijg je binnen twee werkdagen een persoonlijke reactie.
Kennismaken
Kennismaken
Passen we bij elkaar? Dan houden we een kennismakingsgesprek en een verdiepend interview om te zien of er een match is.
Match? Aanbod!
Match? Aanbod!
We hebben een match! Dan krijg je een mooi aanbod.
Wie worden je collega's
Jacob
Jacob
Senior Adviseur - Relatiebeheerder
Patrick
Patrick
Senior Adviseur - Relatiebeheerder
Marieke
Marieke
Manager Projecten
Peter
Peter
Medewerker Finance & Control
Dave
Dave
Adviseur
Iris
Iris
Projectmanager
Ben
Ben
Adviseur - Relatiebeheerder
Margreet
Margreet
Business Controller
Meer weten?
Meer weten?
Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122