Onze vacatures
Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen op onze website? Wij nemen gedreven professionals vol passie voor ondernemerschap, compliance en certificering graag op in ons team van experts. Kies je voor QVOX? Dan kies je voor avontuur, vrijheid en persoonlijke groei. Klik op de onderstaande knop, solliciteer direct en wie weet ben jij onze volgende match. 

 

Adviseur Informatiebeveiliging

Kun jij het vertrouwen winnen van mensen door goed te luisteren en snel processen te doorgronden op het gebied van informatiebeveiliging? Snap je hoe de digitale wereld in elkaar zit en hoe een systematische aanpak het verschil maakt voor een organisatie? 

32-40 uur
Midden-Nederland
Bekijken
Projectleider/Senior Adviseur

Heb jij het in je om als projectleider en senior adviseur organisaties en collega’s verder te helpen met jouw kennis en ervaring? Ga je voor inhoud en samenwerking en help je klanten daarmee naar een volgend volwassenheidsniveau op het gebied van compliance en certificering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als projectleider en senior adviseur ondersteun je, samen met jouw team, klanten bij het uitvoeren van certificeringstrajecten op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid privacy en veiligheid. 

32-40 uur
Midden-Nederland
Bekijken
Over QVOX
Certificering en compliance saai? In tegendeel. Wij zijn QVOX. We adviseren onze klanten met raad en daad op het gebied van belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. Klanten waarderen onze deskundigheid om complexe materie terug te brengen tot de eenvoud.

Jouw commitment en verantwoordelijkheid maken het verschil. Nieuwsgierigheid en durf om zaken ter discussie te stellen, lef tonen, ook als je niet precies weet wat de dag gaat brengen. Die ruimte bieden wij jou. Door diversiteit in jouw klantenportefeuille blijft je werk afwisselend en blijf jij je steeds ontwikkelen. Altijd kun je rekenen de binding met je collega’s en met klanten. Samenwerken in vertrouwen, dat kenmerkt onze cultuur.

Over QVOX
In 4 stappen het sollicatieproces
Interessante vacature?
Interessante vacature?
Zie je een interessante vacature? Neem dan contact op of solliciteer direct.
Snel duidelijkheid
Snel duidelijkheid
We houden van duidelijkheid, daarom krijg je binnen twee werkdagen een persoonlijke reactie.
Kennismaken
Kennismaken
Passen we bij elkaar? Dan houden we een kennismakingsgesprek en een verdiepend interview om te zien of er een match is.
Match? Aanbod!
Match? Aanbod!
We hebben een match! Dan krijg je een mooi aanbod.
Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.