Onze vacatures
Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen op onze website? Wij nemen gedreven professionals vol passie voor ondernemerschap, compliance en certificering graag op in ons team van experts. Kies je voor QVOX? Dan kies je voor avontuur, vrijheid en persoonlijke groei. Klik op de onderstaande knop, solliciteer direct en wie weet ben jij onze volgende match. 

 

Consultant Quality, Health, Safety and Environment

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als consultant Quality, Health, Safety and Environment (QHSE) bij diverse klanten? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. 

28-40 uur
Landelijk
Bekijken
Adviseur Zorg & Welzijn

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? En wil je jouw kennis en ervaring wilt inzetten als adviseur bij diverse klanten in de zorgsector? Dan ben je bij QVOX op de juiste plaats.

28-40 uur
Landelijk
Bekijken
Senior Adviseur

Als Senior Adviseur werk je projectmatig voor klanten die zich bevinden in het certificeringsproces, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en informatiebeveiliging. Wat jou kenmerkt is dat je goed kun schakelen tussen advies en procesbewaking en dat je leiderschap toont binnen de aan jou toegewezen projecten. Een baan met volop vrijheid, avontuur en persoonlijke ontwikkeling! 

32-40 uur
Landelijk
Bekijken
Opleidingsadviseur

Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. Het gedrag van medewerkers is een belangrijke factor hierin. Daarom is training een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening. Als opleidingsadviseur ontwikkel je uiteenlopende opleidingen. Soms volledig op maat gemaakt voor klanten dan weer als standaardoplossing als onderdeel van een brede dienstverlening.

24-40 uur
Landelijk
Bekijken
Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de schakel tussen QVOX en onze klanten. Het is jouw taak om de klant te voorzien van op maat gemaakte voorstellen en offertes en daarvoor wil je precies weten wat de klant nodig heeft. Je overlegt met je collega’s van diverse afdelingen over een passend voorstel en jouw doortastendheid zorgt ervoor dat offertes snel en volledig bij de klant liggen. 

20-28 uur
Hollandscheveld (Drenthe)
Bekijken
Adviseur Zorg (startend of ervaren)

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? En wil je jouw kennis en ervaring inzetten als adviseur bij diverse klanten, voornamelijk in zorg en welzijn. Dan ben je bij ons op de juiste plaats! 

32 uur
Midden Nederland
Bekijken
Over QVOX
Certificering en compliance saai? In tegendeel. Wij zijn QVOX. We adviseren onze klanten met raad en daad op het gebied van belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid, en privacy. Klanten waarderen onze deskundigheid om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen.

Jouw commitment en verantwoordelijkheid maakt het verschil. Nieuwsgierigheid en durf om zaken ter discussie stellen, lef tonen, ook als je niet precies weet wat de dag gaat brengen. Die ruimte bieden wij jou. Door diversiteit in jouw klantenportefeuille blijft je werk afwisselend en blijf je steeds ontwikkelen. Altijd kun je rekenen de binding met je collega’s en met klanten. Samenwerken in vertrouwen, dat kenmerkt onze cultuur.

Over QVOX
In 4 stappen het sollicatieproces
Interessante vacature?
Interessante vacature?
Zie je een interessante vacature? Neem dan contact op of solliciteer direct.
Snel duidelijkheid
Snel duidelijkheid
We houden van duidelijkheid, daarom krijg je binnen twee werkdagen een persoonlijke reactie.
Kennismaken
Kennismaken
Passen we bij elkaar? Dan houden we een kennismakingsgesprek en een verdiepend interview om te zien of er een match is.
Match? Aanbod!
Match? Aanbod!
We hebben een match! Dan krijg je een mooi aanbod.
Wie worden je collega's
Jacob
Jacob
Senior Adviseur - Relatiebeheerder
Patrick
Patrick
Senior Adviseur - Relatiebeheerder
Marieke
Marieke
Manager Projecten
Peter
Peter
Medewerker Finance & Control
Dave
Dave
Adviseur
Iris
Iris
Projectmanager
Ben
Ben
Adviseur - Relatiebeheerder
Margreet
Margreet
Business Controller
Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.