Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen op onze website? Wij nemen gedreven professionals vol passie voor ondernemerschap, compliance en certificering graag op in ons team van experts. Kies je voor QVOX? Dan kies je voor avontuur, vrijheid en persoonlijke groei. Klik op de onderstaande knop, solliciteer direct en wie weet ben jij onze volgende match. 

 

Over QVOX

Ben jij als professional op zoek naar vrijheid, regie en persoonlijke groei? Wil jij het verschil maken en bijdragen aan actuele onderwerpen zoals veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en privacy? Wij zijn QVOX. Een betrokken adviesbureau in de wereld van certificering en compliance. We helpen onze klanten met raad en daad op het gebied van certificering en compliance. Klanten waarderen ons vermogen om complexe materie terug te brengen tot eenvoud en oplossingen.

Als adviseur ondersteun je klanten met raad en daad bij de uitvoering van certificeringtrajecten. Door de grote diversiteit van klanten qua grootte en branche, kunnen we jouw klantenportefeuille afstemmen op jouw wensen, kennis en ervaring. We leiden je op tot volwaardig adviseur en geven je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer, projectmanagement of specialist.  

Wat ga je doen

  • Je zet managementsystemen op door het toepassen van systemen en formats.
  • Je richt de basis van het auditproces in en voert dit uit o.b.v. toepasselijke normen.
  • Je voert risicoanalyses uit en adviseert over maatregelen die daar uit voortvloeien.
  • Je gaat met de klant in gesprek over wet en regelgeving en de toepassing hiervan voor de klant.
  • Je organiseert en begeleidt certificeringsaudits en verzorgt de opvolging van acties die hieruit voortvloeien.
  • Je stelt jaarplannen op bij het gekozen managementsysteem.
  • Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een optimale relatie met de klant.

Wat bieden wij? 

Certificering en compliance saai? In tegendeel. Werken bij QVOX betekent verschil maken bij klanten op belangrijke en actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, kwaliteit, (digitale, sociale en fysieke) veiligheid en privacy. We werken met een divers team van ongeveer 40 professionals en bieden je volop ruimte om je elke dag te ontwikkelen. De sfeer die ons kenmerkt is dat er volop ruimte is voor eigen initiatief en dat je verantwoordelijkheid krijgt. Maar ook dat we aandacht voor elkaar hebben en dat er een open cultuur heerst. We houden van ons werk en zijn trots op wat we doen, maar realiseren ons ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Dus bieden we ruimte voor eigen regie. Een goede werk- en privé balans is voor ons vanzelfsprekend.

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 2.700 en 4.300 bruto en je krijgt de beschikking over een leaseauto. Onze overige arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn, daarover informeren we je graag tijdens het sollicitatieproces.

 Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of universitaire studie afgerond richting bedrijfskunde, management of vergelijkbaar.
  • Je hebt een aantal jaar ervaring op het gebied van certificering en compliance of wilt je hier als startend adviseur in verdiepen
  • Je hebt een klantgerichte instelling en goede adviesvaardigheden.

Enthousiast?

Bel, app of mail dan met Teije Velds op +31 6 5731 0130 of [email protected] Nog sneller is het om direct te reageren via de knop ‘Solliciteer direct’. We kijken uit naar jouw reactie!

Meer weten?
Teije Velds - HR Adviseur
Tel: 088-8581122
Meer weten?

Wil je meer weten over QVOX of onze vacatures? Teije kan je hier alles over vertellen.