Security As A Service

Tijdelijke ondersteuning in security en privacy management

Informatiemanagement gaat om het veilig verzamelen, beheren en delen van (persoons)gegevens. Tegenwoordig groeit het aantal verzamelde gegevens in een rap tempo, mede door het gebruik van verschillende tools en systemen. De beveiliging van systemen of oog houden op de security en privacy kan voor vele organisaties een flinke uitdaging zijn. Zeker omdat er vanuit de wet- en regelgeving steeds strengere eisen worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de AVG.

Daarom zijn organisaties soms op zoek naar een tijdelijke en toch daadkrachtige oplossing om de veiligheid en privacy van medewerkers, klanten en leveranciers naar een hoger plan te tillen. De security- en privacyexperts van QVOX kunnen als interim security officer of als data protection officer die tijdelijke en toch professionele steun bieden waarmee je op het juiste privacy niveau komt. Onze experts zijn gecertificeerd, voorzien van de benodigde IT-middelen, normen én nemen hun uitgebreide ervaring en kennis mee.  

De taken van onze privacy specialisten

Onze experts werken vanuit de behoefte om jouw organisatie te laten groeien naar een volwassen organisatie op het gebied van security en privacy. Dat doen we door samen het spoor naar vertrouwen te nemen. Door verantwoordelijkheid te pakken, knelpunten te tackelen en daarmee voor verheldering te zorgen om uiteindelijk de verbinding te leggen tussen de huidige én gewenste situatie. Wij zetten die stap naar voren en nemen je mee in de mogelijkheid om op een kwalitatieve manier te bewegen naar professionaliteit. 

Onze kwaliteiten als privacy officer of FG

Wij werken pragmatisch en maken informatiebeveiliging begrijpelijk. Dat doen wij onder andere met:  

  1. Privacy en informatiebeveiligingsbeleid. 
  2. Awareness programma’s.  
  3. Het organiseren en uitvoeren van DPIA’s, audits, risicoanalyses, pentesten en vulnerabilty assessments.  
  4. Het verhogen van het compliance niveau.  
  5. Ondersteuning in de certificering en assurance van bijvoorbeeld: ISO 27001, NEN 7510 of ISAE 3402.
  6. Het vormgeven van incidentmanagement.
  7. Updaten van ISMS-documentatie.  
QVOX: committed to compliance and certification

Wij adviseren over oplossingen, kansen en externe ontwikkelingen die voor jouw bedrijf van waarde zijn. Wij laten onze opdrachtgevers niet spoorzoeken, maar leiden hen trefzeker naar succes. Daarnaast ondersteunen wij bij de inzet van applicaties, dashboards en systemen die kwaliteit en management op elk niveau monitoren en aanscherpen. Wij zijn met name actief in de techniek, zorg en (informatie)dienstverlening.   

We vinden het belangrijk samen te groeien naar een langdurige relatie. Wij spreken jouw taal, zijn deskundig en blijven onszelf continu vernieuwen om voor jou het beste spoor naar kwaliteit en succes te leggen. Dat betekent ook dat we de juiste persoon op de juiste plaats willen hebben en dat we specialisten in huis hebben met de nodige vak- en/of branchekennis.   

Alles over informatiebeveiliging

In deze aflevering hebben we het over informatiebeveiliging. Een verzamelterm voor het veilig verzamelen, verwerken, beheren en delen van informatie. Wat houdt informatiebeveiliging in en wat zijn dé tips voor goed beveiligde online en offline processen rondom informatie? Handige handvatten voor ondernemers die niet alleen goed gebruik willen maken van informatie, bijvoorbeeld in hun business model, maar ook informatie op een juiste manier willen beheren. Luister snel naar QTALK!

Luister de podcast

Alles over informatiebeveiliging

Hoe wil je aan de slag?
Opleidingen
Opleidingen:

In de QVOX Academy bieden we vakspecifieke opleidingen en trainingen aan om zo je kennis te vergroten en competenties te ontwikkelen. 

Projecten
Projecten:

In samenwerking met de specialisten van QVOX werk je projectmatig toe naar een certificering of realiseren we de gewenste verandering. 

Services
Services:

Hercertificering of onderhoud van het kwaliteitssysteem kun je aan ons uitbesteden. Met ons service contract houden we je scherp en brengen we in kaart waar kansen liggen. Zonder zorgen en met zekerheid van de kwaliteit zoals je die van ons bent gewend. 

Neem contact op met een van onze experts en volg ons spoor naar certificering en compliance. 

Deze organisaties hebben gekozen voor QVOX