Over QVOX

Wat is jouw manier om te groeien? Doe je mee met de massa of maak jij je eigen slimme keuzes? 

Bij een interne verandering, het oplossen van een probleem of wens om te groeien gaat het vaak om de juiste keuzes maken. Je boerenverstand gebruiken. Kijken naar wat we vandaag de dag nog te vaak onterecht bestempelen als ‘ouderwetse’ waardes: zo min mogelijk verspilling en minder bezig zijn met optimalisatie en winst. Laten we samen teruggaan naar de essentie: ondernemen. En dan met name het maken van beslissingen of het integreren van nieuwe mogelijkheden. Heb je gedacht aan milieu? Aan Arbo-eisen? Hoe zit het met je informatiebeveiliging en kwaliteit? Samen kunnen we vanuit meerdere belangen en invalshoeken jouw problemen tackelen en een situatie creëren waarin jij je bezig kunt houden met echte groei.  

Bedrijfsrisico's moet je in de kiem smoren. Dat is wat Marcel Vos, oprichter van QVOX, in 1996 besefte terwijl hij verschillende bedrijven zag worstelen met hun organisatie, mensen en techniek. Voor je het weet ontaardt een klein issue tot iets wat meerdere aspecten raakt. Logisch nadenken en je stappen vervolgens toetsen aan bewezen standaarden. Daar lag de oplossing. Leren van best practices die we vandaag de dag nog steeds (her)kennen in de vorm van certificeringen. 

Toch ligt daar tegelijkertijd een grote valkuil. Ons te snel en te veel willen richten op certificeringen en normeringen. Juist die slimme keuzes niet meer durven maken en van een certificering een doel maken. Kortetermijndenken en risico’s boven kansen verkiezen.  

QVOX is dé expert die ervoor zorgt dat jij slimme keuzes kan maken. Of je nou net begint of al een tijdje onderweg bent. De wereld verandert, wij veranderen mee en met onze kennis van organisaties, mensen en techniek zetten we jou op voorsprong. Met als resultaat dat we jouw betrouwbaarheid, duurzaamheid en toekomstkracht zichtbaar maken.  

Vertrouw op Qvox  

Vertrouwen creëer je. Voor partners, medewerkers, stakeholders en klanten. Samen een spoor leggen naar dat vertrouwen doen we door onze verantwoordelijkheid te nemen, voor verheldering te zorgen en verbinding te leggen. Wij doen die stap naar voren en nemen je graag mee in de mogelijkheden voor om op een kwalitatieve manier te bewegen naar een volwassen organisatie. Ben jij er klaar voor om samen met ons van jouw organisatie een écht succes te maken?  

Onze werkwijze  

Wij adviseren over oplossingen, kansen en externe ontwikkelingen die voor jouw bedrijf van waarde zijn. Wij laten onze opdrachtgevers niet spoorzoeken, maar leiden hen trefzeker naar succes. Daarnaast ondersteunen wij bij de inzet van applicaties, dashboards en systemen die kwaliteit en management op elk niveau monitoren en aanscherpen. Wij zijn met name actief in de techniekzorg en (informatie)dienstverlening.  

We vinden het belangrijk samen te groeien naar een langdurige relatie. Dat geldt voor de relatie met onze klanten én met onze partners. Wij spreken jouw taal, zijn deskundig en blijven onszelf continu vernieuwen om voor jou het beste spoor naar kwaliteit en succes te leggen. Dat betekent ook dat we de juiste persoon op de juiste plaats willen hebben en dat we specialisten in huis hebben met de nodige vak- en/of branchekennis.  

Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.