Trainingen en opleidingen informatiebeveiliging

Vergroot je expertise en ontwikkel waardevolle vaardigheden in informatiebeveiliging

In de snel evoluerende wereld van informatietechnologie en gegevensbeheer is het essentieel om de juiste maatregelen te nemen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen. De ISO 27001:2022 norm speelt hierbij een centrale rol. Als je een professional bent op het gebied van informatiebeveiliging, IT-management, risicobeheer of compliance, is het van cruciaal belang om bekend te zijn met deze norm en te weten hoe je deze kunt implementeren en beheren binnen jouw organisatie. 

Met onze trainingen en opleidingen ontdekken we de belangrijkste aspecten van bijvoorbeeld ISO 27001:2022, waaronder de structuur, de inhoud en de eisen voor optimaal informatiebeheer. We leren hoe je snel en effectief een informatiebeveiligingsyssteem opzet en hoe je omgaat met risico's. Ons complete aanbod trainingen en opleidingen in informatiebeveiliging vind je in de QVOX Academy. 

Trainingen en opleidingen informatiebeveiliging

Certificering en advies Nulmeting Data Protection Impact Assessment (DPIA) Pentesten Interim security officer of data protection officer (FG) Trainingen en opleidingen informatiebeveiliging
ISO 27001:2022 Normkennis Training

Deze eendaagse training is geschikt voor professionals in informatiebeveiliging, IT-managers, risicomanagers, compliance officers en iedereen die betrokken is bij de implementatie of het beheer van ISO27001 (of ISMS) binnen hun organisatie. De training behandelt de belangrijkste aspecten van ISO 27001:2022, waaronder het begrijpen van de normen, de toepassing ervan op het beveiligingsbeheer van informatie, en het opstellen van een effectief informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS).

Eendaagse Interne Audit Training Basis

Interne audits spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de effectiviteit en naleving van bedrijfsprocessen, inclusief informatiebeveiliging. Als je betrokken bent (of gaat worden) bij interne audits of als je jouw begrip van dit belangrijke proces wilt verbeteren, dan is de Interne Audit Training Basis hiervoor een goede keuze.

Tweedaagse Interne Audit Training Extensive

Deze intensieve tweedaagse training is bedoeld om deelnemers een diepgaand begrip te geven van interne auditprincipes, -procedures en -technieken, zoals vereist door ISO 27001:2022. De training gaat dieper in op auditplanning, uitvoering, rapportage en opvolging. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan realistische auditscenario's en case studies.

Deze uitgebreide training is ideaal voor professionals die regelmatig betrokken zijn bij interne audits, waaronder IT-managers, risicomanagers, compliance officers en interne auditoren die hun vaardigheden willen vergroten of verbeteren. 

Alles over informatiebeveiliging

In deze aflevering hebben we het over informatiebeveiliging. Een verzamelterm voor het veilig verzamelen, verwerken, beheren en delen van informatie. Wat houdt informatiebeveiliging in en wat zijn dé tips voor goed beveiligde online en offline processen rondom informatie? Handige handvatten voor ondernemers die niet alleen goed gebruik willen maken van informatie, bijvoorbeeld in hun business model, maar ook informatie op een juiste manier willen beheren. Luister snel naar QTALK!

Luister de podcast

Alles over informatiebeveiliging

Onze dienstverlening
Opleidingen
Opleidingen:

In de QVOX Academy bieden we vakspecifieke opleidingen en trainingen aan om zo je kennis te vergroten en competenties te ontwikkelen. 

Projecten
Projecten:

In samenwerking met de specialisten van QVOX werk je projectmatig toe naar een certificering of realiseren we de gewenste verandering. 

Services
Services:

Hercertificering of onderhoud van het kwaliteitssysteem kun je aan ons uitbesteden. Met ons service contract houden we je scherp en brengen we in kaart waar kansen liggen. Zonder zorgen en met de kwaliteit zoals je die van ons gewend bent.  

Lees de verhalen van onze klanten, luister de podcast over interessante en actuele onderwerpen of download de whitepaper over het certificeringsproces. 

Deze organisaties hebben gekozen voor QVOX