Omnimark - Hwie-Bing Kwee

Ondernemersmentaliteit laat je voorop lopen

Kwaliteitsdenken krijgt pas echt voet aan de grond binnen je bedrijf als het niet wordt afgedwongen van bovenaf, maar juist ontstaat op de werkvloer. Ons bedrijf maakt zich al 60 jaar sterk voor zichtbaarheid van opdrachtgevers door bestickering en belettering. We willen de wereld laten zien hoe we al die ervaring en kennis vertalen naar kwaliteit. Gelukkig kwam QVOX op ons pad.

 

"QVOX geeft ons de richting en wij zijn volop gemotiveerd om op de juiste koers te blijven."


 

Samen innoveren

Ik ervaar de begeleiding van QVOX als een gezamenlijke reis. Het doel is dat wij als bedrijf uiteindelijk zelf de stappen zetten richting (her)certificering en de interne audits. Daar zijn we bijna, maar voor komend jaar vind ik het prettig dat QVOX nog op mijn spoor zit. De ondernemersmentaliteit inspireert mij. QVOX loopt voorop in de markt en vindt het ook interessant samen te innoveren in pilots of proeftuinen. Zo versterken we onze bedrijven en ontstaat er een wederzijds vertrouwen en partnerschap.

Laten zien wat je waard bent door kwaliteit meetbaar te maken en ook bewust na te leven. Onze collega’s groeien helemaal in die mindset. Zo’n cultuurverandering bereik je niet in één dag. Maar bij ons werken mensen die nieuwsgierig zijn, die anders denken. QVOX geeft ons de richting en wij zijn volop gemotiveerd om op de juiste koers te blijven. Mooi dat ze ons straks in vertrouwen los kunnen laten. Om weer bij elkaar aan te haken voor nieuwe ontdekkingen op het gebied van certificering & compliance. 

Over Omnimark

Omnimark zorgt voor realisatie en bewaking van visual image: ze zijn experts in de belettering en aankleding van auto’s, gebouwen of producten. Dat vak hebben ze goed in de vingers en heeft Omnimark met 60 jaar ervaring naar de top van de Nederlandse markt gebracht.

Voor Omnimark