sep 2021
10
13:30

Masterclass IT Security

Ben je directielid, maar voel je je op IT-gebied soms nog wat ondeskundig? Sebastiaan Bobbink, onze (technische) adviseur informatiebeveiliging neemt je graag mee in de ins en outs van informatiebeveiliging. Alle essentiële onderdelen worden concreet toegelicht en zelfs gedemonstreerd. Na deze middag ben je in staat om het gesprek aan te gaan met jouw IT-afdeling én de juiste stappen te nemen om je organisatie te beschermen tegen cyberrisico’s.

Waarschijnlijk merk je het niet, maar jouw informatiesystemen worden constant aangevallen. Een systematische aanpak van informatiebeveiliging is onmisbaar om de continuïteit van je bedrijfsvoering te waarborgen. Voorbeelden van gebrekkige beveiligingsmaatregelen komen dagelijks in het nieuws. Maar wat kan je eraan doen om dit te voorkomen? In deze masterclass belichten wij de technische oplossingen op een praktische manier.

In de sfeervolle ambiance van landgoed Groot Kievitsdal te Baarn tonen wij in een klein gezelschap alles wat je moet weten om in jouw organisatie het gesprek aan te kunnen gaan over IT en informatiebeveiliging. Inclusief een live hack! 

Programma

13.30 - Ontvangst

14.00 - Welkom door Sebastiaan

14.30 - IT systemen, risico’s en “live hack”

15.30 - Q&A met Sebastiaan

16.00 - Borrel

17.00 - Afsluiting.

Praktische informatie

Data en tijden:

10 september 2021 van 13:30 uur tot 17:00 uur.

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal - Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn

Kosten: €195,- per organisatie excl. BTW
Inclusief koffie, thee en lunch

Maximaal 10 tot 15 bedrijven, maximaal 2 personen per bedrijf.

Deelname is beperkt tot directies en management, het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden:

Je kunt je vóór 20 augustus aanmelden via deze link

Voorwaarden:

Annuleren na aanmelding kan tot 27 augustus 2021. Indien je je afmeldt na deze datum brengen we 50% van de prijs van de training in rekening. Bovengenoemd geldt niet wanneer de training door ons wordt geannuleerd in verband met te weinig aanmeldingen of door verscherpte maatregelen omtrent het Covid-19 virus.

 

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons
Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.