Bedrijven in IT en informatie dienstverlening

Voor bedrijfscontinuïteit en weerbaarheid in informatiedienstverlening en IT


Bij bedrijven in de (informatie)dienstverlening draait het om de kwaliteit van informatie. Tijdig, juist én volledig. QVOX leidt vele organisaties in de marketing- en onderzoekbranche, IT-dienstverlening, software ontwikkeling en andere zakelijke dienstverleners naar een volwassen en gecertificeerde bedrijfsvoering. Juist wanneer je flexibel wil blijven werken, vernieuwing wil omarmen maar wél je kwaliteitstandaard hoog moet houden is QVOX jouw managed service provider. Onze specialisten helpen je bij het realiseren en behouden van je standaarden zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.  

 

 

In 4 stappen op het juiste spoor

Stap 1: kennismaken en sparren met een professional

Iedere samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking mét een deskundige adviseur bij jou op locatie of via een online meeting. Zo kun je direct sparren met een professional. Daarna krijg je een samenwerkingsvoorstel op maat met onze visie en werkwijze. 

Stap 2: investeren door te inventariseren

Een goede inventarisatie is de beste investering in een succesvolle samenwerking. Samen stellen we vast wat er gedaan moet worden en hoe we dat het beste kunnen realiseren. Het resultaat is een plan van aanpak met een duidelijk spoor en aandacht voor risico's en kansen.

Stap 3: het spoor naar weerbaarheid en continuïteit

Na een gezamenlijke aftrap gaan we aan de slag. Dat kan in de vorm van een implementatie- of een serviceproject zijn. Bij een implementatieproject realiseren wij iets nieuws, zoals een certificering. Bij een serviceproject besteed je servicetaken en verantwoordelijkheden uit aan QVOX en nemen wij het onderhoud van jouw certificeringen in beheer. Compliance, certificering en risicomanagement zijn vaak onbekende terreinen. Voor QVOX is dit de dagelijkse leefomgeving. Wij nemen verantwoordelijkheid en trekken het juiste spoor met tussentijdse evaluatiemomenten en mijlpalen. Je werkt met een vaste contactpersoon en adviseur(s) die bekend zijn met jouw branche. Hierdoor is de continuïteit gewaarborgd en hebben we altijd de juiste kennis beschikbaar voor een succesvolle samenwerking.

Stap 4: evalueren en bijsturen

Luisteren en bijsturen is cruciaal in een zakelijke relatie. Organisaties zijn aan veranderingen onderhevig, QVOX beweegt daar proactief in mee. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Iets wat absoluut wordt gewaardeerd door klanten waar we inmiddels jarenlange partnerships mee hebben opgebouwd. 

IT BRANCHETEAM: JOUW MSP VOOR COMPLIANCE & CERTIFICERING

Binnen QVOX hebben we een gespecialiseerd team dat zich volledig richt op IT- en informatie verwerkende bedrijven. Ons team begrijpt de unieke uitdagingen, snelheid van verandering en de noodzaak van weerbaarheid en continuïteit bij marktonderzoek-, data-to-print- en IT-bedrijven.

Wij zijn geen externe toeschouwers, maar partners die naast je staan in het realiseren van de bedrijfsdoelen. Onze Wij pakken verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat jullie focus op de business kan blijven. Wij nemen daarbij onderwerpen zoals audits, risicomanagement en certificering uit handen. Maar verzorgen ook pentesten, inwerktrajecten van nieuwe medewerkers, awareness trainingen en leveranciers audits.  

één QVOX voor governance, risk & compliance

> Kwaliteit 
> Duurzaamheid en MVO
> Informatiebeveiliging & privacy
> Arbeidsomstandigheden 

ISO-normen

ISO 9001 | Kwaliteit
ISO 13485 | Medical Device
ISO 14001 | Milieu
ISO 22301 | Bedrijfscontinuïteit
ISO 26001 | MVO
ISO 27001 | Informatiebeveiliging
ISO 27701 | Privacy
ISO 45001 | Veiligheid & gezondheid

NEN-normen

NEN 7510 | Informatiebeveiliging

Overige

BC5701 | Privacy
BIO | Informatiebeveiliging overheid
DORA | Informatiebeveiliging 
ETSI | Telecommunicatie
MedMij | Patiëntgegevens
MDR | Medical Device
PCI DSS | Payment Cards
SOC 1 (ISAE 3402)
SOC 2 (Standaard 3000)
Privacy wetgeving (GDPR/AVG)

Hoe combineer je ISO9001, ISO14001, ISO27001, NEN7510, ISAE3402 en Ecovadis?

In deze podcast spreken wij met Joop Agterberg van Impress 4DMS. Joop vertelt ons over ondernemerschap en de rol van certificering in zijn organisatie. Bij Impress 4DMS komen dataverwerking, software ontwikkeling en directmail samen. Risicomanagement en compliance zijn daarbij uiterst kritisch. Daarom heeft het bedrijf naast ISO 9001 en ISO 27001 ook een ISAE3402 verklaring.

Je vindt het via #QTALK in jouw favoriete podcast-app of luister hier direct

QTALK podcast: Impress 4DMS klantverhaal
QVOX biedt hulp op maat
Academy
Academy:

Opleiding

Training en opleiding die jou verder helpen  

Neem met vertrouwen verantwoordelijkheid en word een waardevolle compliance en certificeringsdeskundige in jouw organisatie. Ontwikkel vaardigheden en verdiep je kennis van risicomanagement, audits en verandermanagement op een manier die perfect bij jou past. Zo kun je opdrachtgevers en auditoren sterk te woord staan.

Normen
Normen:

Projecten

Certificeren én verbeteren zonder gedoe

Wil je gecertificeerd worden én blijven zonder stress? Streef je naar blijvende verbeteringen? Kies dan voor onze projectspecialisten en start samen met hen een implementatieproject. In een team van in- en externe medewerkers zetten we samen het spoor uit en banen we de weg naar het gewenste resultaat. Onder leiding van een ervaren projectmanager. Met vastberadenheid en kracht, zonder onaangename verrassingen.

Expertise
Expertise:

Services

Grip op je bedrijfsvoering blijven houden

Leidt het onderhouden van de certificering je af van de purpose van je organisatie? Vertrouw dan op onze services om je certificering te behouden én compliant te blijven. De ervaren QVOX-professionals zorgen praktisch en op tijd voor het uitvoeren van certificeringstaken, terwijl wij je op de hoogte houden en meenemen in veranderingen die jouw organisatie verder helpen. Daardoor houd je niet alleen grip op je certificering, maar ook op de bedrijfsvoering! Laat ons jou ontzorgen en kansen signaleren voor een pad naar meer zekerheid en minder zorgen.

Onze kennis en ervaring versterken jouw positie

één partner voor kwaliteit & veiligheid, arbeidsomstandigheden, duurzaamheid, informatiebeveiliging & privacy

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons
Deze organisaties hebben gekozen voor kwaliteit
Marketing, Onderzoek en Analyse

QVOX is al vele jaren preferred partner van Data & Insights Network (voorheen branchevereniging MOA) voor informatiebeveiliging. 

Wij ondersteunen vele leden marketing, data- en onderzoeksbureaus met het opzetten en onderhouden van hun ISO 20252 en ISO 27001 certificeringen voor respectievelijk kwaliteit en informatiebeveiliging. Maar ook op het gebied van de AVG en privacy vraagstukken.

Informatiemanagement, Media & Print

Een andere sector waarin QVOX sterk vertegenwoordigd is, is de sector Informatiemanagement Media & Print sector. De dienstverlening in deze sector loopt uiteen van Direct Mail tot het aanbieden van digitale geografische kaarten. Bedrijven in deze sector hebben met grote veranderingen en uitdagingen te maken op het gebied van kwaliteit, milieu, informatiebeveiliging en privacy.

QVOX ondersteunt organisaties in deze sector met ISO 9001, ISO 14001, Gevaarlijke stoffen, ISO 27001, maar ook met SOC2/ISAE3402, PCI DSS en compliance vraagstukken.

IT & Software Development

Ook vele IT- en Software Development bedrijven hebben QVOX gevonden als hun partner voor compliance en certificering. Hieronder vallen bijvoorbeeld hardwareleveranciers, MSP's, aanbieders van SaaS-oplossingen, software ontwikkelbedrijven en andere dienstverleners op het gebied van IT en software. 

Of het nu om een start up, scale up of volwassen organisatie gaat, QVOX biedt passende oplossingen en beweegt mee met de ontwikkeling van de organisatie. Ook hier gaat het vaak om ISO 27001, maar QVOX ondersteunt ook bij het formuleren van arbeidsomstandighedenbeleid, de ARBO RIE, PSA en MVO.