QVOX neemt opleidingstak AOK over!

27-10-2021 12:00

Misschien heb je het in de afgelopen weken al voorbij zien komen: AOK is sinds 1 september 2021 onderdeel van QVOX.

AOK verzorgt opleidingen voor overheden, klinieken en particuliere bedrijven. Met jarenlange (praktische) ervaring is AOK uitgegroeid tot specialist in opleidingen voor: 

● Vervoer en opslag gevaarlijke stoffen 
● Afvalstoffen 
● Arbo en veiligheid 
● Transport gevaarlijke stoffen 
● Gasmetingen 
● Code 95
● SOOB

QVOX en AOK vullen elkaar aan en leggen de verbinding tussen opleidingen en consultancy.

Veiligheid, wetgeving en certificering onder één dak. Dat is waarmee we samen het verschil gaan maken. Voor jou. Een compleet overzicht van alle trainingen is beschikbaar op www.aokbv.nl.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen adviseren over kansen en externe ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Arbo, milieu en duurzaamheid, informatiebeveiliging of kwaliteit? Alle informatie hierover vind je op onze website!

AOK bv is gespecialiseerd in het opleiden van bedrijven, klinieken en overheden op het gebied van milieu en veiligheid.

De ervaringen uit heden en verleden vormen de illustraties in het theoretische en boeiende verhaal. Door de vervulling van de rol als veiligheidsadviseur bij veel bedrijven en instellingen, worden de opleidingen dagelijks geactualiseerd aan de hand van voorbeelden uit de hedendaagse praktijk. In de opleidingen van AOK bv wordt het verhaal van anno nu verteld. Alle cursussen op het gebied van milieu en veiligheid zijn in eigen beheer ontwikkeld.

De kracht van QVOX

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek helpt QVOX bedrijven verder op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging, Arbo en veilig werken. Maar ook de groei in vraag naar duurzame en milieubewuste oplossingen. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.