Arbowetgeving

Vermijd ziekte en verzuim

Kun je ziekte of ongevallen door werk voorkomen? Niet altijd, maar in veel gevallen wel. In Nederland hebben we in de Arbowet namelijk allerlei bepalingen opgenomen om aandacht te vestigen op de gezondheid en het welzijn van werknemers en zzp'-ers. 

De wet- en regelgeving rondom Arbo is voor veel ondernemers een ver-van-mijn-bed show. Maar zodra een bedrijf medewerkers in dienst neemt volgen ook de verantwoordelijkheden voor het bieden van een veilige werkplek. Datzelfde geldt ook voor zzp'-ers die tijdelijk functies vervullen die ook door eigen mensen worden uitgevoerd 

Wat doe je samen met je werknemers om de arbeidsomstandigheden binnen jouw bedrijf of organisatie te verbeteren? Hoe gebruiken ze bijvoorbeeld arbeids- en persoonlijke beschermingsmiddelen?

Arbo-certificering toont aan dat jouw bedrijf of organisatie, medewerkers en/of systemen voldoen aan de arbo-eisen. Wij helpen je een gecertificeerd arbo-managementsysteem op te zetten. Daarin organiseren we voor jou de processen, procedures en werkwijze die je moet volgen om arbo-gecertificeerd te raken.

 

Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons