Milieuwetgeving

Milieuwetgeving

Wil jij je voldoen aan de milieuwetgeving door milieuprestaties te verbeteren, te voldoen aan compliance-verplichtingen en milieudoelstellingen te bereiken? Wij helpen je daarvoor een goed milieu-managementsysteem op te zetten. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor jou.

Bedrijven en organisaties die aantoonbaar milieuresultaat halen, hebben namelijk een streepje voor als ze nieuwe opdrachten willen binnenhalen. Met duurzaam bedrijfsbeleid, waarin verantwoordelijkheid voor het milieu een belangrijke plaats inneemt, wordt dat een stuk gemakkelijker.

Hoe QVOX je helpt te voldoen aan milieuwetgeving

Onze milieudeskundigen adviseren en begeleiden je bij de opzet van een goed en eenvoudig te gebruiken milieu-managementsysteem.

 

Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons