Inspectie iGJ

Lever aantoonbaar goede zorg met een compliance programma

Toenemende wet- en regelgeving, en administratieve lastendruk maken het niet gemakkelijker om als zorgorganisatie te blijven focussen op je primaire taak: de best mogelijke zorg bieden aan je patiënten. Voordat je het weet, staat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) op de stoep met een aanwijzing, verscherpt toezicht, bevel, last onder dwangsom of een combinatie van deze.

Daar zit jij niet op te wachten en je patiënten ook zeker niet. Wij helpen je met duidelijk advies en deskundige begeleiding om alle zorgprocessen en de complexe wet- en regelgeving te vertalen naar voor alle medewerkers begrijpelijke do’s & don’ts. We stellen daarvoor een compliance programma op waarin we op een duidelijke manier alle beleidsstukken, statuten en reglementen bijeenbrengen.

Belangrijk, want compliance en good governance zijn zwaarwegende parameters waarmee je richting IGJ en de buitenwereld aangeeft aantoonbaar goede zorg te leveren.

Inspectie iGJ

Inspectie iSZW Inspectie iLenT Inspectie iGJ Inspectie SODM
Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons