Inspectie SODM

Staatstoezicht op de mijnen

Regel jij milieubescherming en veiligheid al aan de tekentafel? En geef je tijdens de bouw van bodem- en energiesystemen prioriteit aan het gebruik en het onderhoud? Dan zal een akkoord van het Staatstoezicht op de Mijnen niet lang op zich laten wachten.

Onze adviseurs hebben uitgebreide advies- en audit-ervaring op het gebied van certificering voor het ontwerp, de installatie en het beheer van bodem- en energiesystemen. Ze helpen je een kwaliteitshandboek op te stellen en stomen je klaar voor de externe audit. Hiervoor onderhouden we regelmatig contact met toezichthouders en certificerende instellingen. Zo blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inspectie SODM

Inspectie iSZW Inspectie iLenT Inspectie iGJ Inspectie SODM
Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons