Inspectie iSZW

Vermijd arbeidsrisico’s met actuele Arbo RI&E

Zijn je medewerkers goed opgeleid? Voldoen je machines en andere materialen en middelen aan de wettelijke eisen om de werkzaamheden voor jouw bedrijf uit te voeren? Kun jij de verschillende wetten, besluiten en regelingen op het terrein van arbeid nog bijhouden? Hoe staat het met de psychosociale arbeidsbelasting van je medewerkers?

Ontwikkelingen en risico’s signaleren

Dat je als ondernemer geen pasklaar antwoord hebt op dergelijke ingewikkelde arbotechnische vragen, begrijpen we helemaal. Daarom signaleren we ontwikkelingen en risico’s die jouw onderneming op arbeidsgebied loopt. Met actuele Arbo RI&E’s, een gedegen plan van aanpak en een arbo-en veiligheidsmanagementsysteem, helpen wij je vervolgens de zaken arbotechnisch op orde te brengen en te houden.

Word een aantrekkelijke opdrachtnemer

Een gecertificeerd arbo- of veiligheids- en gezondheidsmanagementsysteem maakt jou een aantrekkelijke opdrachtnemer. Daarmee toon je namelijk aan dat je:

  • actief werkt aan gezondheidsbevordering
  • voldoet aan wettelijke eisen
  • duurzame inzetbaarheid bevordert
  • gezondheidsrisico’s en beperkingen tegengaat
  • leert van (bijna)incidenten en zo:
    • bedrijfsongevallen voorkomt
    • verzuim en arbeidsongeschiktheid terugdringt
  • veiligheidsrisico’s voor je medewerkers en bezoekers zoveel mogelijk beperkt

Er zijn verschillende normen voor certificering van arbo- en veiligheidsmanagement zoals: VCA, ISO 45001 en de veiligheidsladder. Onafhankelijke, geaccrediteerde certificeringsinstanties als KIWADEKRATÜV en DNV GL voeren de certificering uit.

Hoe QVOX je helpt te voldoen aan de eisen van de ISZW

Wij beschikken over de mensen, middelen en kennis om arbo- en veiligheidsmanagement binnen een groot aantal branches te ondersteunen. We hebben veiligheidskundigen op MVK- en HVK-niveau, arbeidshygiënisten en adviseurs. We bieden slimme oplossingen, een integrale aanpak en één aanspreekpunt voor al je arbo- en veiligheidsdisciplines.

Inspectie iSZW

Inspectie iSZW Inspectie iLenT Inspectie iGJ Inspectie SODM
Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel of app ons