Inspectie iLenT

Inspectie Leefomgeving en Transport

Werk veilig, vertrouwd en duurzaam aan bouw- en infraprojecten

Geen bouw- of infraproject of de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILenT) heeft wel wat te zeggen over de veiligheid en duurzaamheid. En de complexiteit om aan projecten te kunnen beginnen, neemt toe.

Wij helpen je om door de bomen het bos weer te zien. Daarvoor delen we actuele kennis en beiden we ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving én de certificering.

Hoe QVOX je helpt te voldoen aan de eisen van de ILenT

We helpen je slim om te gaan met moderne aanbestedingsvormen, assetmanagement, informatiebeveiliging en de toenemende invloed van omgevingsmanagement. Daarvoor:

  • Zetten we alle certificeringsnormen en externe eisen in het online eQuse Managementsysteem. Hierdoor houd je overzicht en voorkom je verrassingen.
  • Begeleiden we je bij de certificering voor alle relevante normen.
  • Bieden we projectservice zoals veiligheidskundigen, KAM-medewerkers en projectondersteuners.
  • Houden we innovatieve (tevredenheids)metingen.

Inspectie iLenT

Inspectie iSZW Inspectie iLenT Inspectie iGJ Inspectie SODM
Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel ons