Avitec - Freddy van der Werff

Scherp op elke beweging in het vakgebied

Wij willen elke dag een stap zetten. Continu verbeteren. QVOX denkt met ons mee om zaken als veiligheid en milieu naar een hoger plan te tillen. Het beste spoor daarin te volgen.

Als familiebedrijf in de infra-wereld sturen we op kwaliteit. Het zit in ons DNA dat we op de lange termijn denken en duurzaam samenwerken met vaste partners. Wij werken in de openbare ruimte dus veiligheid voor onze mensen en voor de omgeving is topprioriteit. De experts van QVOX signaleren daarbij de kansen en de verbeterpunten. Zij zijn scherp op elke beweging in hun en ons vakgebied!


"Ik ervaar het veilige gevoel dat ik duidelijk op het QVOX-vizier sta."De juiste bewustwording

Oneerbiedig gezegd: we hebben alle zegeltjes wel. De certificaten zijn in huis. Het gaat ons juist om de bewustwording. Hoe ga je ermee om? Hoe borg je kwaliteit? Dat vereist betrokkenheid en transparantie. Met QVOX delen we alle bedrijfsinformatie vanuit het motto: je moet ons door en door kennen om ons goed te adviseren. Dat vertrouwen hebben we in elkaar. Zo wordt adviseren geen kunstje, maar voelen we beiden een verantwoordelijkheid het elke dag weer een beetje beter te doen! Ik ervaar het veilige gevoel dat ik duidelijk op het QVOX-vizier sta. 

We zijn samen op avontuur. We verkennen onbekende paden. Zo ontwikkelden we samen het eerste ‘warm-weer-protocol’ voor de bouw. Gezondheid van de medewerkers, kwaliteit van de beschermingsmaterialen en veiligheid op de werkplaats kwamen samen. Vanuit de branche en de vakbond kregen we complimenten voor de professionele aanpak. Dat voorop willen lopen zit in ons beiden. Elke dag die stap vooruit!

Over Avitec

Avitec is een familiebedrijf dat alle disciplines binnen civiele projecten beheerst; van ontwerp, uitvoering en recycling tot en met beheer en onderhoud. Avitec levert een totaalpakket op een betrokken wijze met gedreven medewerkers en korte lijnen.

QVOX VOOR AVITEC
QVOX ONDERSTEUNT AVITEC BIJ:
Certificeringen
Kwaliteit waarborgen
Advies
Protocollen
Signaleren van kansen

Over QVOX

QVOX is de vooruitgeschoven post in de wereld van certificering en compliance. Onze QVOX-experts bewegen zich sinds 1996 met intelligentie, deskundigheid en een feilloze intuïtie door de complexe processen rondom kwaliteitseisen en managementsystemen.

Wij bijten ons vast in regels en wetgeving en trekken voor onze opdrachtgevers het beste spoor. Zodat zij zich blijvend onderscheiden met hun zichtbare kwaliteit in de vorm van betrokken werknemers en vitale en integere bedrijfsprocessen.

Nieuwsgierigheid is de aard van het beestje. Wij zijn alert op verbeteringen en wij delen onze groeiende kennis graag om in verbinding te blijven met onze opdrachtgevers. Die voelen zich daardoor uitgedaagd om verder te ontwikkelen en ervaren tegelijkertijd een voortdurende veiligheid omdat de zaken op orde zijn!