Techniek

Goed, veilig en duurzaam bouwen

Kwalitatief goede producten en processen die op een veilige en duurzame manier tot stand komen. Dat is waar het om draait bij technische bedrijven in de bouw, installatietechniek en industrie 

De technische sector heeft te maken met duizenden normen en standaarden. Waarom? In de techniek komt alles samen: productkwaliteit, good governance, Arbo, duurzaamheid en milieu én natuurlijk ook informatiebeveiliging. Dat komt mede door de continu veranderende wereld. Een wereld waarin innovatie snel gaat, wat consequenties met zich meebrengt. Diesel wordt elektrisch of waterstof en analoog wordt digitaal met IoT. Het gaat steeds meer om slim verbinden van al deze thema’s en het creëren van een handzaam integraal geheel. Geen verrassingen, risico’s en complexe situaties vanwege nieuwe eisen. QVOX helpt hier slim mee om te gaan en neemt veel lastig werk uit handen.  

Hoe blijf jij bij in deze veranderende wereld?

De betrokken specialisten van QVOX bewegen zich dagelijks door uiteenlopende bedrijven in de technische sector. Wij zien wat werkt, en wat niet. Kennis die wij opdoen delen wij en geven we door. Daar waar voorheen de focus lag op kwaliteitsmanagement, zijn thema’s als informatiebeveiliging, duurzaamheid en veiligheid en gezondheid nu belangrijker dan ooit. Dat betekent tegelijkertijd dat deze verandering nieuwe risico’s met zich meebrengt. Ben je in staat om al deze ontwikkelingen op waarde te schatten of belemmert het steeds meer je bedrijfsvoering? QVOX helpt jou bijblijven in deze snel veranderende wereld en pakt (interne) veranderingen en risico’s met beide handen aan. Wij adviseren niet alleen, maar nemen ook verantwoordelijkheid, verhelderen lastige onderwerpen en verbinden ons aan jouw doelen. 

Onze werkwijze

Is er een one size fits all oplossing waar jij mee geholpen bent? Nee. We zijn de gids in jouw bedrijf, die jouw context wil leren kennen en samen op wil trekken. Onze specialisten staan daarbij niet alleen, we kunnen direct een beroep doen op vele deskundige collega’s en partners. Zo hebben we altijd snel een passende oplossing voor handen. Daarbij werken wij planmatig, dat biedt houvast. Een systematische aanpak zit in onze genen. Wij zijn de partner die jou vooruithelpt door net even iets verder te kijken. Met ervaring sinds 1996 hebben wij kennis over best practices zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.  

Omgaan met veranderingen is voor ons heel normaal. Heb je een nieuwe machine aangeschaft? Mooi! Maar zullen we de bijbehorende veiligheidskaarten, jaarlijkse keuringen en databescherming ook direct maar even regelen? En wat dacht je van een update van de ARBO RIE, het stoffenregister voor dat bijzondere schoonmaakmiddel en een check op de PBM? We noemen dat Management of Change: aantonen dat je een wijziging in je organisatie doordacht hebt uitgevoerd en voldoet aan eisen van externe toezichthouders zoals Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (iSWZ) en inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).  

QVOX

Sinds 1996 helpen wij bedrijven in de techniek met het aantonen en waarborgen van kwaliteit en het verbeteren van hun organisatie. Met onze jarenlange ervaring en in house kennis zijn wij het aanspreekpunt dat de taal van de branche spreekt en waar we de juiste mensen met de gewenste expertise kunnen koppelen aan jouw bedrijf. Eén van de misvattingen van ons werk is dat alles draait om het vastleggen van hoe iets moét gaan, terwijl we eigenlijk bewijs willen verzamelen van hoe iets is gegaan. Volgens wetten of gemaakte afspraken met stakeholders. De aantoonbaarheid borgen. Op een manier waarvan jij zegt: ‘zo had ik precies verwacht dat het zou gaan’.