BRL SIKB 2100

BRL SIKB 2100 voor bodem verricht veldwerk en (mechanische) boringen

Bodem+ is een onafhankelijke erkenning voor bodemintermediairs. Dat zijn bedrijven en overheidsinstellingen die werkzaamheden uitvoeren aan waterpompinstallaties. Alleen bedrijven met een BRL SIKB 2100 certificaat worden ingeschreven en aangesloten bij Bodem+. Een bedrijf dat SIKB 2100 gecertificeerd is, moet ook aan eisen uit de ISO 9001 en VCA voldoen.

Voor bedrijven die mechanische boringen uitvoeren 

BRL SIKB 2100 is bedoeld voor bedrijven die mechanische boringen uitvoeren ten behoeve van onder meer bodem gebonden energiecentrales (warmtepompen) en waterwinning. Bedrijven met een BRL SIKB 2100 certificering zijn: gespecialiseerde boorbedrijven, bedrijven die zich richten op duurzame energie (in combinatie met de BRL SIKB 11000 en BRL 6000 deel 21) en bedrijven die zich op watermanagement richten.

Vertrouw op QVOX 

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van veilig en verantwoord werken. QVOX legt verbinding tussen de verschillende elementen en onderdelen van Arbo, veiligheid en gezondheid. Wij maken de oorzaken van knelpunten zichtbaar, adviseren over oplossingen, kansen en ontwikkelingen die voor jouw bedrijf van waarde zijn. Volg ons spoor naar een veilige en gezonde werkomgeving. Mét een BRL SIKB 2100 certificaat en sluit je samen met andere experts aan bij Bodem+.  

Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen