BRL SIKB 2100

BRL SIKB 2100 - Mechanisch boren

Met een BRL SIKB 2100 certificaat en een BodemPlus certificaat mag je bronboringen uitvoeren voor bijvoorbeeld warmtepompinstallaties. Alleen bedrijven met een BRL SIKB 2100 certificaat kunnen ingeschreven worden bij BodemPlus. Een BRL SIKB 2100 gecertificeerd bedrijf moet ook ISO 9001 en VCA -gecertificeerd zijn.   

Voor wie is de BRL SIKB 2100? 

BRL SIKB 2100 is bedoeld voor bedrijven die mechanische boringen uitvoeren ten behoeve van onder meer bodem gebonden energiecentrales (warmtepompen) en waterwinning. Bedrijven met een BRL SIKB 2100 certificering zijn op te delen in gespecialiseerde boorbedrijven, bedrijven die zich richten op duurzame energie (in combinatie met de BRL SIKB 11000 en BRL 6000 deel 21) en bedrijven die zich op watermanagement richten.

Certificeren met QVOX  

Een hoop informatie. Maar wat betekent de BRL SIKB 2100 voor jouw organisatie? Voor de professionals die je in dienst hebt? Voor de machines en andere techniek die je gebruikt om je werk te kunnen doen? Certificeren kan ingrijpend zijn. Dus waarom niet zoeken naar een partij die jou begeleidt, van A tot Z? QVOX adviseert over oplossingen, kansen en externe ontwikkelingen die voor jou van waarde zijn. Wij laten onze opdrachtgevers niet spoorzoeken, maar leiden hen trefzeker naar succes. Daarnaast ondersteunen wij bij de inzet van applicaties, dashboards en systemen die kwaliteit en management op elk niveau monitoren en aanscherpen.

Waar ligt onze kracht?

Vanuit een integrale visie op organisatie, mensen en techniek kunnen we bedrijven verder helpen op het gebied van kwaliteit en management. We weten wat er speelt in de wereld en kunnen daardoor die partner zijn die weet welke topics belangrijk zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf. Denk aan informatiebeveiliging en veilig werken. We hebben meerdere disciplines in huis, bedienen meerdere branches, hebben aangesloten partners en de juiste middelen en mensen. Kortom, we hebben in de afgelopen 25 jaar een complete dienstverlening opgebouwd rondom management en organisatie. Met als doel groei, stabiliteit en uiteraard kwaliteit.   

Meer weten?
Vraag een offerte aan
offerte aanvragen
Bel of app ons