Online webinars over NEN7510 voor informatiebeveiliging in de zorg

De webinar over de NEN7510 is een praktische vertaling van de norm voor informatiebeveiliging voor zorgorganisaties, managers en hun IT-professionals. Tijdens deze webinar leggen we je op een praktische manier uit wat de NEN7510 inhoudt en hoe jij ervoor zorgt dat jouw organisatie voldoet aan de eisen. Aan het eind van de webinar ontvang je ook een checklist. Handig, zo kun je meteen aan de slag.

Steeds vaker gaat het in de zorgwereld over informatiebeveiliging, met name over de NEN7510. Online is een enorme hoeveelheid aan informatie te vinden, maar waar begin je? Wat moet je precies regelen? Hoe zorg je voor een efficiënte implementatie, zonder dat bestaande processen worden verstoord? Belangrijke vragen, vooral nu de norm verplicht is gesteld voor zorgorganisaties. 

Ja, de wereld van informatiebeveiliging is niet eenvoudig. En dan staat de norm ook nog eens vol met vakjargon, wat het er allemaal niet makkelijker op maakt. Daarom hebben wij een compleet en praktisch webinar ontwikkeld! 

In deze interactieve online uitleg zullen we je meenemen door de wereld van informatiebeveiliging in de zorg. Deze webinar is geschikt voor iedereen, ook als je nog geen kennis hebt van informatiebeveiliging. In eenvoudige taal zullen we uitleggen wat deze nieuwe, verplichte norm gaat betekenen voor jouw zorgorganisatie. Daarnaast krijg je van ons praktische tips en tricks én een checklist om mee aan de slag te gaan.

Je kunt deelnemen op een van de volgende data:

  • Dinsdag 16 juli 2024 om 14.00 (webinar duurt ongeveer 1,5 uur)
  • Donderdag 29 augustus 2024 om 10.00 uur (webinar duurt ongeveer 1,5 uur)
  • Donderdag 19 september om 14.00 uur (webinar duurt ongeveer 1,5 uur)
  • Dinsdag 8 oktober 2024 om 10.00 uur (webinar duurt ongeveer 1,5 uur)

Wat kost deelname aan de webinar NEN7510?

Deelname aan de webinar kost €149 excl. btw. Ben je al klant van QVOX? Dan kost deelname maar €99 excl. btw. De kosten zijn per organisatie, er mogen dan maximaal twee personen namens deze organisatie deelnemen.

Meer informatie of direct aanmelden

Ben jij erbij? Meld je dan direct aan via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen, neem dan contact op met [email protected]

Online webinars over NEN7510 voor informatiebeveiliging in de zorg
Cyberrisico's voorkomen en voldoen aan IGJ eisen

Er is veel te doen om de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg: NEN 7510. De IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) is begonnen met handhaven en neemt dit mee in inspecties.

In deze QTALK Podcast bespreken wij de ins en outs van deze norm. Waarom is er NEN 7510, wat is het en hoe belangrijk is het voor zorgorganisaties? 

Podcast NEN 7510

Ben jij goed voorbereid op cyberrisico's in jouw zorgorganisatie?